Facebook bedrijfspagina laten maken door Budget WebWorx

Facebook bedrijfspagina laten maken, een sleutel tot succes.

Heeft u als bedrijf nog geen Facebook pagina ( Facebook bedrijfspagina of Fanpage genoemd), of men kan u daar niet vinden, dan is Budget Webworx u graag van dienst bij het opzetten van uw zakelijke Facebook bedrijfspagina, of het vindbaar maken daarvan.

In feite is de Facebook bedrijfspagina een grote brochure van de ondernemer welke snel en simpel kan worden geactualiseerd door er een nieuw artikel of berichtje op te plaatsen. Uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

 

Waarom een Professionele Facebook Bedrijfspagina?

Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Facebook. Een paar belangrijke reden kunnnen zijn:

 • U wilt extra bezoekers genereren naar uw website of bedrijf
 • U wilt meer met uw doelgroep in contact komen en van uw klanten ambassadeurs maken
 • U wilt meer naamsbekendheid en werken aan uw imago
 • Adverteren om de pagina te promoten
 • Enorm bereik mogelijkheid

En ook belangenrijk is dat Uw doelgroep jouw bedrijf kan vinden op een Facebook bedrijfspagina en met u kan communiceren, ook telt uw bedrijfspagina mee voor uw SEO.

Kosten Facebook bedrijfspagina te laten maken.

Het maken en het hebben van een bedrijfspagina op Facebook is natuurlijk gratis. Het maken (opzetten) van een Facebook bedrijfspagina kost echter wel veel tijd, en dus geld. Heb je geen tijd voor het aan de slag gaan met een Facebook bedrijfspagina, besteed dan het maken en opzetten van je Facebook bedrijfspagina dan uit. Budget WebWorx neemt het graag voor u uit handen, zodat jij je volledig kan richten op waar jij het best in bent: jouw eigen werk.

Kosten opzetten Facebook bedrijfspagina

De kosten voor het opzetten van een Facebook bedrijfspagina door Budget WebWorx zijn eenmalig € 150,- excl. BTW. (een abonnement is niet verplicht).

Ook wordt hierbij uitleg gegeven over het onderhouden van je nieuwe Facebook bedrijfspagina.

Wat doet Budget WebWorx?

 • Wij maken het nieuwe account voor de Facebook bedrijfspagina aan, of als u al een bedrijfspagina heeft kunnen wij die naar wens aanpassen.
 • De juist Facebook-URL aanmaken. (dit is de URL waar mensen naar kunnen zoeken in facebook om je pagina eenvoudig te kunnen vinden).
 • Het maken van een cover afbeelding (omslagafbeelding) in het juist formaat, zodat deze ook op mobiele apparaten goed getoond wordt.
 • Plaatsen van profiel foto in het juist formaat. Meestal wordt hier het logo van het bedrijf gebruikt. (als u geen logo heeft, kan ik die ook voor u maken).
 • Alle informatievelden over u bedrijf worden ingevuld, met geoptimaliseerde teksten en de juiste zoekwoorden.
 • Voorkeursdoelgroep van de pagina wordt ingesteld.
 • Het juiste Sjabloon wordt ingesteld. (je hebt een keuze uit 8 Sjablonen: Standaard - Onderneming - Locaties - Non-profitorganisatie - Politici - Diensten - Restaurants en café's - Winkelen).
 • Eventueel uw online winkel in uw Facebook pagina integreren.
 • U bedrijfspagina wordt gekoppeld aan uw website.
 • Het plaatsen van een aantal foto's en berichten. (door u aan te leveren)
 • Na de oplevering ontvangt u de inloggegevens voor de pagina. Vanaf dat moment kunt u zelf de berichten bedenken, maken en publiceren.

Opties:

Facebook beheer en onderhoud.

Na realisatie van de Facebook pagina, moet de Facebook pagina natuurlijk wel goed blijven werken en moeten nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf doorgevoerd worden op uw Facebook pagina.

Het succesvol beheren en onderhouden van een Facebook bedrijfspagina vraagt veel tijd en specifieke deskundigheid. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in ander belangrijke zaken wilt stoppen. Budget Webworx bied u de mogelijkheid om het beheer en/of onderhoud voor uw uit handen te nemen.

Beheren en onderhouden zijn bij ons twee verschillende optie's.

Facebook bedrijfspagina onderhoud kosten:

Onderhoud bestaat uit het volgende:

 • Technisch onderhoud van uw Facebook pagina (Facebook veranderd namelijk continu) u moet dan denken aan instellingen zoals, privacy, voorkeursdoelgroep van pagina, paginarollen, meldingen etc.
 • Technisch onderhoud van de daarop geïnstalleerde Apps zoals messenger-platform - shop instellingen etc.
 • 1x per kwartaal de mogelijkheid voor een aangepaste coverafbeelding
 • Ondersteuning voor technische en functionele vragen m.b.t. uw Facebook pagina.

Facebook bedrijfspagina beheer kosten.

In geld zijn de kosten van het beheren van een bedrijfspagina op Facebook niet goed uit te drukken. Het is voornamelijk tijd die u investeren moet in het onderhouden van de online klantrelatie. Heeft u hiervoor niet de tijd, en wilt u wellicht liever het aan Budget WebWorx uit besteden. Budget Webworx bied u de mogelijkheid om het beheer voor uw uit handen te nemen. Afhankelijk van wat uw wensen zijn maken wij een pakket voor u op maat.

Een Facebook bedrijfspagina heeft voor zakelijke doeleinden enorme mogelijkheden. Je bereikt de juist doelgroep, en je vergroot ook nog eens je online vindbaarheid. En dat zie je terug in de resultaten!

 

Facebook  Adverteren.

Een bedrijfspagina hebben op Facebook is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net  waarvoor u op Facebook te vinden bent.  Vaak kan een advertentie op Facebook meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. Budget Webworx helpt u hier graag bij.

Kijk voor meer info op onze Adverteren op Facebook pagina.