» » Geld verdienen met enquêtes invullen

Geld verdienen met enquêtes invullen

posted in: Uncategorized 0

(Last Updated On: februari 13, 2019)

Geld Verdienen met Enquêtes Invullen

Je heb meestal ergens wel een mening over.

Zou jij betaald willen worden voor jou mening ?

Dan is het invullen van betaalde enquêtes misschien iets voor jou.

In de enquêtes die jij invult geef jij je menig over producten, diensten van bedrijven en overheden. En deze zijn geld waard. Want door jou menig kunnen bedrijven en overheden hun producten, diensten of marketing verbeteren en ontwikkelen. Onderzoekbureaus verdienen dus geld aan deze informatie, en daarom zijn ze maar wat bereid om jou te betalen voor je medewerking. 

Het invullen van online enquêtes is een leuke manier om wat extra geld te verdien voor hen die vanuit huis willen werken.

En het grootse voordeel is dat je het kunt doen wanneer jij maar wilt.

Wat verdien je met enquêtes invullen?

Ik heb het hier over “extra geld” want eerlijk is eerlijk met het invullen van enquêtes ga je niet echt rijk worden. Je wordt betaald om aan een onderzoek mee te doen maar verwacht niet dat dit een grote vergoeding is.  

De beloning voor het invullen van een enquête is meestal enkele euro’s. Het invullen van zo’n enquête duurt meestal 10-20 minuten. 

Als je graag thuis werkt is dit natuurlijk wel een leuke manier om online wat extra geld te verdienen.

Een leuke bijverdiensten, zo moet je het zien.

Hoe werkt enquêtes invullen tegen betaling?

Aanmelden bij de onderzoeksbureaus die je vergoeden voor deelname is altijd gratis. Vervolgens ontvang je automatisch per e-mail uitnodigingen voor enquêtes voor doelgroepen waarbij jij toe behoort. 

Zodra je bent ingeschreven is het verstandig om eerst zoveel mogelijk je profielkenmerken / gegevens in te vullen. Op basis hiervan kan het onderzoeksbureau bepalen welke onderzoeken voor jou wel of niet bedoeld zijn. 

Als je deze gegevens niet invult dan kan het zijn dat je enquêtes krijgt die niet voor jou bedoeld zijn. De onderzoeken worden vaak namelijk bewust voor een bepaalde doelgroep gehouden waar men een onderzoek naar wil doen.

Bijvoorbeeld een leverancier van braadolie heeft weinig interesse in “vegetariërs” om te weten te komen waar ze hun biefstuk in braden, want dat doen ze niet, dus gaan ze ook niet betalen om dit te weten te komen. 

Als je toch een enquête krijgt die niet voor jou bedoeld is, begin dan niet met enthousiast invullen van de enquête want na enkele vragen wordt je er alsnog uitgehaald en dat is zonde van je tijd en moeite. 

Voordat je begint met het invullen van een enquête zie je altijd een indicatie hoe lang het gaat duren, en hoe hoog de vergoeding is. Je kunt dus elke keer zelf bepalen of je aan de enquête mee wilt doen en of de beloning het waard is.

Hoe krijg je uitbetaald?

Direct na het afronden van de enquête ontvang je jouw beloning op het saldo van je account. Deze verdiensten spaar je op tot een minimaal bedrag dat je vervolgens kan laten uitbetalen. Dit kan in geld of in de vorm van cadeaus of bonnen.

Welke onderzoekbureaus zijn betrouwbaar?

Als je Googelt op “online enquêtes invullen” kom je redelijk wat sites (ook wel panels genoemd) van onderzoekbureaus tegen waar je betaald kunt worden voor het invullen van enquêtes.

Zoals bijvoorbeeld: Factsnapp – Ipsos – samsam – Toluna – Opnieland – ListWise etc.

Maar hoe betrouwbaar zijn deze sites? Het beste om dit te weten te komen is om naar een review site te gaan zoals: Trustpilot – Type daar de naam van het bedrijf in en lees de reviews over het desbetreffende onderzoekbureau. Je kunt natuurlijk Google naar het desbetreffende onderzoekbureau, je zult altijd wel wat informatie vinden.

Maar bij welk onderzoekbureau kan ik terecht?

online geld verdienen met mobrog

Een onderzoekbureau wat ik op Trustpilot tegen kom was mobrog deze heeft meer dan 18252 uitstekende reviews.

Mobrog is van het marktonderzoeksbureau Splendid Reseaurch GMbH uit Hamburg (Duitsland) en hebben in 70 landen totaal meer dan 2,5 miljoen geregistreerde gebruikers.

Zij bieden de gelegenheid deel te nemen aan online-enquêtes via het internet, en vergoeden tussen de € 0.50 en € 3 euro per enquête. Het registeren is gratis

Klik op één van de afbeelding van mobrog voor je te registreren.

Conclusie

Er zijn best veel websites van onderzoekbureaus waar je geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes, elk onderzoekbureau heeft een uniek aanbod. Ik heb mobrog er tussenuit gepakt omdat deze site de meeste uitstekende reviews heeft.

En als je een leuk zakcentje wilt bijverdienen is misschien dit wel de juist partij.

Heb jij al geld verdiend met mobrog laat het mij dan even weten, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

online geld verdienen met mobrog

Dit artikel bevat affiliate links.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *