Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 02/12/2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.budgetwebworx.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmeercode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw device.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen u toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram en Pinterest om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram en Pinterest. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram en Pinterest zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram en Pinterest zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

CookieBot

We gebruiken CookieBot voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
CookieConsent1 jaar
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Statistieken (anoniem)
_ga2 jarenOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

CleanTalk Spam Protect

We gebruiken CleanTalk Spam Protect voor spampreventie.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
ct_sfw_pass_key
ct_checkjs
apbct_visible_fields
ct_ps_timestamp
ct_fkp_timestamp
ct_pointer_data
ct_timezone
apbct_site_landing_ts
Doel wordt onderzocht
apbct_visible_fields_countsessie
abpct_hyro_acc_collectsessie
apbct_timestampsessie
apbct_prev_referersessieOpslaan van verwijzers ID
apbct_page_hitssessie
apbct_cookies_testsessieCheckt of cookies kunnen worden geplaatst
Delen

Voor meer informatie, lees de CleanTalk Spam Protect Privacyverklaring.

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
cmplz_all365 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
complianz_policy_id365 dagenRegistreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
complianz_consent_status365 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
metrics_tokenpermanentCount the number of users that have seen embedded content
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

LinkedIn

We gebruiken LinkedIn voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
X-LI-IDCsessieRegelen van functies over meerdere pagina's
Delen

Voor meer informatie, lees de LinkedIn Privacyverklaring.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
actppresence1 jaarRegelen van frequentie van weergegeven advertenties
fbm_1 jaarStore account details
_fbcVolgen van doelgroep bereik
fbm_*1 jaarStore account details
xs3 maanden
fr3 maandenAd delivery
_fbp3 maandenVolgen van bezoeken over verschillende websites
datr2 jarenOpslaan van browserspecificaties
csm2 jaren
sb2 jaren
*_fbm_1 jaarStore account details
Functioneel
wd1 weekBepalen van schermresolutie
act90 dagenIngelogd houden van gebruikers
c_user90 dagenOpslaan van een unieke gebruikers ID
presencesessieStore the user’s usage history
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
Google Fonts APIgeenVraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Google Maps

We gebruiken Google Maps voor het vertonen van kaarten.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
Google Maps APIgeenVraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Maps Privacyverklaring.

Rank Math

We gebruiken Rank Math voor Zoekmachine Optimalisatie.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
rank-math-option-titles-index
rank-math-option-sitemap-index
rank-math-option-search-premium
rank-math-option-search-index
rank-math-option-general-index
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
tcb_google_fonts
rs6_library_pagination
geolocation
pagesViewsInSessionTimeLine
firebaseEndpoint
pagesViews
lastVisit
copiedStyles
subscriberUUID
firebaseToken
vue-tabs-component.cache*
i18nextLng
sessions
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Daan Sitters
Ondernemersweg 6
4691SL Tholen
Nederland
Website: https://www.budgetwebworx.nl
Email: info@sitters.nl
Telefoonnummer: +31612886965

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 03/12/2019